Verkoop tickets voor uw concert via onze dochter website: https://digitalekaartverkoop.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Peace is the hardest battle

20 april 2017 @ 20:00

€7.50 - €12.50

De digitale voorverkoop is gestopt, er zijn nog wel enkele kaarten te koop aan de deur.

Peace is the hardest battle , is een project waar door verschillende klassen van het GGCA aan gewerkt wordt. Het project is ontstaan naar aanleiding van het gekozen koorwerk ‘The Armed Man van Karl Jenkins’.
Dit werk ‘The Armed Man, a mass for peace’, is een stuk waarin conflict, strijd en het zoeken naar vreedzame oplossingen centraal staan. Het is opgedragen aan de slachtoffers van de Kosovo oorlog in 1999. Het stuk brengt in verschillende teksten de grote wereldreligies bij elkaar. Gaandeweg zijn we vanuit verschillende invalshoeken met het thema door de jaarlagen heen aan het werk gegaan. Het resultaat van dit werk willen we zichtbaar en hoorbaar maken op deze avond.

Locatie: NDSM Loods, Tt. Neveritaweg 15 Amsterdam-Noord.
Datum: 20 april 2017
Tijd: 19.00-19.45 presentaties, toneel en rondleidingen (reserveren niet mogelijk, vol=vol)
20.00-22.00 bovenbouwconcert

Bereikbaarheid met het OV zie http://www.ndsm.nl/bereikbaarheid/

Omdat wij veel mensen verwachten die tussen 18h30 en 19h30 de NSDM-veer willen nemen, adviseren wij mensen die op de fiets komen zowel voor de heenweg als ook voor de terugweg de Buikslotermeer-veer te nemen. Deze veer vertrekt om de 6 minuten en vanaf daar is het dan nog 15 min fietsen tot aan de NDSM-loods.

Als je fietst vanaf de Buikslotermeer-veer, let er dan goed op dat je vanuit de Ridderspoorweg linksaf moet op de Papaverweg. Als je die afslag mist kom je op de Klaprozenweg terecht, waar de fietsroute opeens eindigt i.v.m. werkzaamheden op de weg.

Parkeren – Er is parkeerruimte op het plein bij de loods. Kosten zijn 1.30 euro per uur.

GOEDE DOEL – CAFÉ HOPE
In de loods is tijdens het project op verschillende plekken de mogelijkheid om een donatie te doen voor Café Hoop. De vluchtelingen in Athene kunnen uw hulp heel goed gebruiken.
Het motto van Hope Café in Athene is ‘Feeding Hope’. Het is een warm welkom voor mensen op de vlucht die hier een menswaardige behandeling krijgen. Door vluchtelingen en daklozen in en rond Athene op te vangen, kleding en voedselpakketten uit te delen en een warme maaltijd aan te bieden, is Hope Café een warme en gezellige plek waar mensen samen kunnen komen.

De digitale voorverkoop is gestopt, er zijn nog wel enkele kaarten te koop aan de deur.

Gegevens

Datum:
20 april 2017
Tijd:
20:00 - 22:00
Kosten:
€7.50 - €12.50
Website:
http://www.ggca.nl

Locatie

NDSM Loods
Tt. Neveritaweg 15
Amsterdam,

Verkoop tickets voor uw concert via onze dochter website: https://digitalekaartverkoop.nl

Pin It on Pinterest