Verkoop tickets voor uw concert via onze dochter website: https://digitalekaartverkoop.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Viotta pakt uit!

23 november 2014 @ 19:00

Voor de pauze nemen het Viotta Jeugdensemble o.l.v. Coen stuit en acteur Steef Hupkes (bekend van SpanGas) het publiek mee in ‘De Oriënt-Express’; een avontuurlijke muzikale treinreis van Parijs naar Istanbul.Na de pauze trakteren het Viotta Jeugdorkest en soliste Frederieke Saeijs onder leiding van dirigent René Gulikers op het 1e Vioolconcert van Max Bruch.
Toegangsprijzen: volwassenen € 15,00, jeugd < 14 jaar en houders Ooievaarspas € 7,50
Frederieke Saeijs is oud-lid van Viotta. Nadat Frederieke Saeijs in 2005 het internationale Long-Thibaud vioolconcours te Parijs won ontving ze uitnodigingen voor concerten vanuit de gehele wereld. In haar muzikale carrière speelde zij als soliste met tal van gerenommeerde orkesten in en buiten Europa en onder dirigenten als Jonathan Darlington, Antony Hermus, Neeme Järvi, en Jaap van Zweden. Dankzij het Nationaal Muziekinstrumenten Fonds bespeelt zij de ‘Ex-Reine-Elisabeth’ viool van Pietro Guarneri (Venetië, 1725).

Frederieke Saeijs zegt zelf naar aanleiding van het komende concert: “Ik was 12 toen ik in het Viotta Jeugdorkest zat (bij de 3e violen) en ademloos Janine Jansen heb begeleid in het vioolconcert van Bruch. Zij was toen 13. Ik weet nog dat ik niet meer kon spelen, omdat het gewoon té mooi was om naar te luisteren! Op mijn 16e heb ik voor het eerst in mijn leven met een orkest gesoleerd en dat was bij ….Viotta! Heel bijzonder dus om na bijna 20 jaar dezelfde ervaring te herhalen. Het zijn tijdloze herinneringen voor mij!”

Gegevens

Datum:
23 november 2014
Tijd:
19:00 - 20:30
Website:
http://www.viotta.nl

Organisator

Viotta Jeugdorkest
E-mail:
info@viotta.nl
Website:
www.viotta.nl

Locatie

Schönbergzaal Kon. Conservatorium
Juliana van Stolberglaan 1
Den haag, Zuid-Holland Nederland
Website:
www.hetdso.nl

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Verkoop tickets voor uw concert via onze dochter website: https://digitalekaartverkoop.nl

Pin It on Pinterest