Verkoop tickets voor uw concert via onze dochter website: https://digitalekaartverkoop.nl

Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Voorjaarsconcert Eensgezindheid met Brassta la Vista

22 april 2017 @ 20:00

Heiloo – Op zaterdagavond 22 april gaat er weer een groot muziekspektakel in Heiloo plaatsvinden. Eensgezindheid verzorgt dan het Voorjaarsconcert met het thema “A Night at the Movies” (een avondje naar de bioscoop) in de grote zaal van het Fletcher Hotel (Kwartje Koffie) te Heiloo. Zowel het grootorkest als het leerlingenorkest gaan zich tijdens dit concert profileren met verschillende muziekstukken uit de film- en musicalwereld.

Brassta la Vista
Tijdens dit concert zal ook de populaire band Brassta La Vista van zich laten horen. Deze band trad in 2016 voor het eerst op in Heiloo bij het Willibrordus Draait Door Festival waar zij goede recenties kreeg. Mooie solo’s, eigenzinnig eigen werk, dikke Ska, pompende brasscovers van bekende nummers, energiek, hip, dynamisch en intens! Dat is waar Brassta La Vista voor staat. Deze instrumentale ska-jazz-brassband, die vooral bestaat uit oud leden van het Nationaal Jeugd Jazz Orkest, zal ook tijdens de nazit in de 3e helft voor een gezellige muzikale avond zorgen!

Tombola
Om de vereniging financieel te ondersteunen zal er in de pauze een grote tombola worden georganiseerd waarbij diverse interessante prijzen te winnen zijn.

Kleding
In voorbereiding op het jubileumjaar in 2018 is Eensgezindheid druk bezig geweest met het moderniseren van de uniformen van de orkesten. Tijdens dit concert zal het grootorkest zich presenteren in haar nieuwe tenue dat is gebaseerd op een basis van zwart met zilver. Speciaal voor de heren zijn door de kleermaker zilverkleurige overhemden gemaakt en de kleding van de dames is daarop afgestemd met mooie accessoires.

Kaarten
Toegangskaarten zijn voor slechts € 12,50 per persoon inclusief consumptiemunt. Donateurs betalen (op vertoon van deze uitnodiging) € 10,- per persoon op inclusief consumptiemunt. De toegangskaarten zijn op 22 april vanaf 19.00 uur tegen contante betaling te verkrijgen aan de ingang van de concertzaal van Fletcher Heiloo aan de Kennemerstraatweg 425 te Heiloo. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Het concert begint om 20.00 uur.

Als u zeker wilt zijn van een toegangskaart wordt dringend aanbevolen tijdig te reserveren via 072 5334851 of via www.mv-eensgezindheid.nl.

Gegevens

Datum:
22 april 2017
Tijd:
20:00 - 22:30
Website:
http://www.mv-eensgezindheid.nl

Locatie

Fletcher Hotel Heiloo
Kennemerstraatweg 425
Heiloo, Noord-Holland 1851 PD Nederland
Telefoon:
072 5334851
Website:
www.mv-eensgezindheid.nl

Organisator

Eensgezindheid Heiloo
Telefoon:
072 5334851
E-mail:
secretariaat@mv-eensgezindheid.nl
Website:
www.mv-eensgezindheid.nl

Verkoop tickets voor uw concert via onze dochter website: https://digitalekaartverkoop.nl

Pin It on Pinterest