Het is allemaal goed verlopen, ik heb er geen omkijken naar gehad. Als ik een vraag had kreeg ik vaak binnen enkele uren antwoord; helemaal perfect.

Jasper Wentink

Bestuur en hoboïst, Het Klassiek Collectief

Speciaal voor amateurmuzikanten, -orkesten en -koren makkelijke digitale kaartverkoop. We dragen graag ons steentje bij.

D. Westenberg

Oprichter

Wij hebben met veel plezier met Musician 4 You samengewerkt ons afgelopen programma. Het was een grote boost voor onze kaartverkoop en onze PR, en wij kunnen het van harte aanbevelen.

Wietske

Penningmeester, CREA Orkest

Gratis digitale kaartverkoop in 5 simpele stappen

l

Registreren

Met een eigen account is het mogelijk concerten in de concertagenda te plaatsen en kaartverkoop te starten. Het account geeft ook toegang tot andere onderdelen van Concert 4 You zoals Tutti, crowdfunding voor orkesten & koren.

Kaartverkoop starten

Na het inloggen vind u onder ‘Organisatoren’ in de menubalk alles wat u nodig heeft. Bij ‘Concert beheren‘ staan al jullie concerten. Bij aanmaken van een nieuwe concert kan gelijk de kaartverkoop aangemaakt en gestart worden.

Concert promoten

Een leuk programma zou zichzelf moeten verkopen toch? Helaas, zo werkt het niet. Zorg dat zoveel mogelijk bezoekers weten waar ze kaarten kunnen kopen. Doe dit met een aantal simpele stappen:

  • Plaats een link naar jullie concert met kaartverkoop op jullie eigen website. Dit geeft vertrouwen en is super belangrijk om veel kaarten te verkopen.
  • Maak een evenement aan op FB en plaats de link naar jullie concert onder de kaartverkoop. Zo kan men rechtstreeks vanuit FB kaarten kopen.
  • Motiveer je leden om zoveel mogelijk de link en het Facebook evenement te delen.
  • Vertel, vertel, vertel, mond op mond reclame werkt nog altijd heel erg goed!

Kaartcontrole

Bezoekers ontvangen in hun e-mail een ticket met een unieke veiligheidscode er op. Deze kan uitgeprint, of beter voor het milieu, meegenomen met een mobiele telefoon. In jullie account staat onder het concert een compleet overzicht van alles bezoekers en hun codes. Deze lijst kan uitgeprint, gemaild, of online gebruikt worden om bezoekers in te checken.

Kosten? Geen kosten!

Zoals alles van Concert 4 You is ook de kaartverkoop 100% gratis voor deelnemende organisaties. Hoe werkt / kan dit?

  • Transacties en website onderhoud wordt betaald uit de 99 cent transactiekosten die de bezoekers betalen.
  • Er is geen winstoogmerk, we investeren tijd om klassieke projecten de ruimte te geven zichzelf te ontwikkelen.

Vraag na het concert uitbetaling aan en binnen 10 dagen na ontvangst staat de volledig opbrengst op jullie rekening.

Pin It on Pinterest