Dirk Westenberg

Oprichter

6 november 2011

Over de start van de website
Een half jaar geleden raakte ik geblesseerd aan mijn schouder en kon ik ineens geen slagwerk meer spelen… Toch bleven er telefoontjes komen van orkesten die op zoek waren naar slagwerkers. Toch gek dat hier geen centrale manier voor was dacht ik.

De tijd die ik ineens had heb ik besteed aan het in eerste instantie ontwikkelen en oprichten van Musician 4 You. Eén plek waar orkesten en muzikanten elkaar kunnen vinden. Twee keer is de site helemaal opnieuw opgetuigd en is er steeds meer bij gekomen. De concertagenda wordt inmiddels al door vele orkesten gebruikt en ook de gratis kaartverkoop begint al aardig te lopen.

Vooral de kaartverkoop heeft erg veel ontwikkel tijd gekost en is daarom misschien wel het meest waardevol voor orkesten. Op deze manier kunnen alle amateurorkesten gebruik maken van moderne middelen zonder zelf de lastige, complexe ontwikkeling te hoeven doen.

Na het vrijkomen van de naam konden we de website omdopen tot Concert 4 You. Vanwege de vindbaarheid en de brede lading die dit dekt ben ik hier erg blij mee.

Op deze manier krijgt klassieke amateur muziek de aandacht die het verdient!

Persoonlijk
In ieder geval dus slagwerker :).
Sinds kleins af aan, begonnen bij opleidingsorkest Klein Excelsior. Daarna door naar Jeugdorkest Jong Excelsior in Amsterdam en later ook in Groot Excelsior. Inmiddels ben ik ook al een tijdje bestuurslid van deze fijne vereniging.

Verder speel ik met veel plezier vast bij het VU-orkest in Amsterdam en val ik vaak in bij andere orkesten, ensembles of bands.

Ik kan zo lang in het VU-orkest spelen omdat ik een soort van eeuwige student aan het worden ben. Geneeskunde is al geen korte studie maar als je daarvoor ook nog, vanwege loting pech, een andere studie afmaakt duurt het helemaal lang. Zelf ben ik er nog niet uit wat leuker vind. Biomedische wetenschappen of Geneeskunde. Wie weet een toekomst met allebei!

Er moet natuurlijk ook gewerkt worden om te kunnen studeren en leven. Na jarenlang horeca ben ik als doktersassistent van huisartsen aan de slag gegaan. Doordat ik meerdere praktijken zie ontmoet je ontzettend veel verschillende soorten mensen. Leuk en erg leerzaam!

 

Momenteel steek ik natuurlijk ontzettend veel tijd in Concert 4 You. Het draait nu bijna helemaal automatisch en dat is mooi want mijn schouder is weer aan het herstellen. Binnenkort speel ik dus weer mee met een aantal concerten uit de agenda.

 

Veel plezier met het gebruik van Concert 4 You,

Dirk Westenberg

Concerten binnenkort

za 24

Lunchconcert 24 februari 2018

24 februari @ 12:45
Doelen Rotterdam
Rotterdam
mei 24

Tiltan

24 mei @ 20:00

Pin It on Pinterest